hits

Ny votter til meg

Nye votter til meg selv, strikket i Superwash rent ullgarn, pinne nr 3 1/2. #ullvotter #strikking #votter

Votter med refleks

For noen uker siden var jeg i Grimstad på helgetur og kom over dette artige garnet med refleks. Planen var å strikke lue, men datteren ville heller ha votter.... Flott garn i blå/turkis farge med en reflekstråd tvinnet inn... #strikking #votter #refleksgarn

Svelvik-votten

Denne garnpakken fikk jeg i gave for snart 1 år siden menble liggendesom en ufo i strikkekurven.Nå er vottene endelig ferdig og jeg kan begynne å glede meg til kaldere dager. Vottene er strikket i PT5 sport. #strikk #strikkevotter

Mariusvotter

Strikket Mariusvotter med heklet kant.

Votter

Endelig ble det nye votter til datteren.....Strikket i Rubin superwash.

Lillehammervotten

Var på biblioteket i helgen, der fant jeg boken norske luer og votter med masse flotte oppskrifter. Hadde litt restegarnog begynte å strikke med en gang.Jeg bare elsker slike ullvotter...!

Ullvotter

Dissevottenevar en del av tilbehøret tilVM genseren VAIL 1999. Mønsteret bindes sammen i valknuter, som i norrøn mytologi hadde magisk og beskyttende kraft. Håper det stemmer.?! Skulle egentlig brukt Dale garn, men hadde litt Silja garn liggende. Mørkeblå/lyseblå.
ullhue

ullhue

44, Drammen

Velkommen til min blogg. Her kan du følge med på mine håndarbeidsprosjekter som hovedsakelig består av strikking. Nål og heklenål er også fremme en gang i blant.

Kategorier

Arkiv