hits

Pjona votter

Nok et par pjona votter er ferdig. Denne gangen pjona i Silja garn.Pjona votter

Pjona votter. Pjona i Superwash ullgarn fra Trysilgarn. Heklenår nr. 4.Hakking

På biblioteket igjen. .. Fant endelig boken Hakking - nytt liv for gammelt håndarbeid. Her er det beskrivele av 32  !! forskellige hakkemønster. Oppskrift på grytekluter, luer og votter ++  Dette må prøves.. !!!!

Har såvidt begynt på prøvelapper. Tror ikke jeg klarer alle 32. Noen ser veldig innviklet ut. Jeg er egentlig veldig dårlig til å lese mønster...  Her er de tre jeg har prøvd så langt..(begynte på de enkle.)

Vanlig rett enkrokhakking:    

Vanlig hakking m/luftmaske:  (er litt usikker om dette ble riktig, må prøve denne en gang til.)

Strikkeeffekt:

Kjærestevotter

I den siste tiden har jeg strikket  kjærestevotter. 3 votter til 4 hender.  En gave til brudeparet ?

Vottene er strikket på pinne nr. 3 1/2 i Superwash ullgarn fra Trysilgarn, kjøpt på Europris. Et kjempe mykt og deilig ullgarn. Strikkeoppskrifen finner du her: http://home.online.no/~spion13/strikking.htm.  Jeg valgte å gjøre noen små endringer på mønsteret. Et hjerte isteden for to og måtte da justere resten av stjernene, røde hjerter istedenfor rød gutt/jente. Når jeg først var i gang.... strikket jeg like gjerne to ekstra votter, slik at de kan brukes som "vanlige" votter.

ullhue

ullhue

44, Drammen

Velkommen til min blogg. Her kan du følge med på mine håndarbeidsprosjekter som hovedsakelig består av strikking. Nål og heklenål er også fremme en gang i blant.

Kategorier

Arkiv