Overraskelse i posten

Overraskelsen var stor da jeg hentet posten i dag og der lå det en pakke til meg.....Jeg har da ikke bestilt noe tenkte jeg.... Åpnet pakken og  der lå det en diger haug med RUNDPINNER   !!  + mappe + målebånd. Passet jo utmerket til meg.....MEN jeg lurer fortsatt på hvor og hvem de kommer fra... Ingen avsender og ikke noe brev inni.....

 

Men i alle fall    TUSEN  HJERTELIG TAKK      til den anonyme avsenderen.

Nå gleder jeg meg til å begynne på nye prosjekter og kanskje avsenderen ønsker seg noe ?? 

Rundpinner 40 - 60 -80 cm. i str. 3 - 3 1/2 - 4 - 4 1/2 - 5

 

Strikk 2 i 1 !!

Det er mange måter å strikke 2 sokker/votter på..... Man kan ha dobbelt sett med strømpepinner, som jeg alltid pleier å ha. Da strikker jeg først 1 vrangbord og så en til før jeg går videre på mønsteret og en hæl og en hæl til osv. og sokkene blir jo nesten ferdig likt.... Mange strikker 2 sokker på samme rundpinne, det er noe jeg ikke har prøvd ut ennå.     Men 2 votter/sokker på samme strømpepinne måtte testes ut.... Her strikker jeg rett og slett denne gangen en vott inni den andre ! Jeg er ganske spent på resultatet.... en liten feil her og de er umulig å dele.... Test vottene strikkes i Rosendahl garn som skal toves, slik at ujevnheter ikke synes !

 

Dette fungerer helt perfekt !!! Helt til jeg oppdaget jeg hadde tvinnet trådene like etter tommelfellingen og når jeg prøvde å fikse det raknet hele d....'en.    Tok derfor opp alt sammen igjen og garnet ble overtatt av min datter som strikker vottene ver for seg....
 

 

#strikk #tovetvotter #tovet #votter

Garn

Var en liten tur på butikken i går...skulle bare ha en liten malepensel, men kom hjem med dette..... klarte ikke å bestemme meg for farge, så jeg tok like gjerne to av hver...Tenkte jeg skulle strikke flere sokker......

 

 

 

Her er jeg i gang med 1 par.

 

 

#strikk #garn  #sokker #ullsokker

Tea-toters

Flotte holdere til teaposer. Strikket av datteren. Disse er praktiske når man skal ha med seg noen teposer på tur eller til pynt hjemme. Oppskriften fant hun her: http://www.ravelry.com/patterns/library/tea-toters

Det eneste jeg gjorde var å strikke en prøve (den blå/lilla) samtidig som jeg oversatte oppskriften til norsk slik at datteren kunne strikke etter den. Hun trengte en liten innføring av nye strikketeknikker, men det gikk som en lek :-) 

 

 

Strikket i diverse restegarn vi hadde liggende. pinne nr 4.

 

 

 

#strikk #tea #teatoters

Ny sokker fra datteren

Her er nok et par sokker som datteren har strikket. Dette begynner virkelig å se bra ut.

 

 

#strikk #sokker #raggsokk

Hjertesokker -Kjærlighet på pinne

Lange hjertesokker strikket i Senjagarn. Dette er en av flere julegaver jeg skal strikke i år. Oppskriften på disse sokkene fant jeg i Allers Julehobby  44/2010.  

 

 

 

#strikk #hjertesokker #raggsokker #sokker

Sokker til meg selv

Endelig sokker til meg selv. Falt pladask for denne fargekombinasjonen og jeg fikk til og med 2 like sokker fra samme nøste.

Raggsokkene er strikket i Vikingraggen på pinne nr 4 1/2

 

 

 

#strikk #raggsokker

"Ny strikkekurv"

Nå var jeg virkelig nødt til å rydde i strikkesakene mine. Ettersom jeg har startet på flere prosjekter viser det seg at strikkekurven min rett og slett har blitt for liten..... Denne gamle blomsterkassen tilhører spisestuen min, men har aldri blitt brukt og dermed lagret i kjelleren (kunne jo ikke hive den akkurat) Nå har den kommet opp i stuen og fått ett nytt liv som "strikkekurv".

 

 

 

Og her er noen av mine prosjekter for tiden. 2 par strømper og en genser.

 

 

#strikkekurv

Datterens sokker

Datteren har etter hvert blitt utrolig flink til å strikke sokker. Hun har spesialisert seg på å strikke ankelsokker siden hun ikke er spesielt glad i å strikke vrangbord. 

 Endelig rakk jeg å ta ett bilde før hun pakket de inn ;-)

 

 

#strikk #strikkesokker

Soccer`s

Vet ikke om Soccer`s er riktig navn på sokkene....minner ikke mye om fotball. Men de var i alle fall artige å strikke. Oppskriften kan du laste ned gratis her: http://www.ravelry.com/patterns/library/Soccers . Oppskriften er på engelsk, men veldig godt forklart, så vær ikke redd for å prøve .

 
 

 #strikk #strikkesokker #flettemønster

hits