hits

Pjona votter

Nå har jeg endelig pjona et par votter !!!

Lenge trodde jeg pjoning var det samme som hakking, men det var det jo ikke ! Var på strikketreff forrige uke og ei god vennine forklarte meg hvordan jeg skulle pjone. Det er rett og slett bare å hekle rundt og rundt med fastmasker.  Ganske genialt ! og så lett !!

 

Her er resultatet !! Ganske stolt *! Vottene er pjona med klubbgarnet jeg strikket luene i. Brukte heklenål nr. 5.Armbånd

ALT PÅ DENNE SIDEN HAR MIN FLINKE DATTER LAGET !Dette er noen av mine Topp 10 Armbånd. De er kjempe lett å lage med fingerhekling og  lages av alle typer restegarn. Kan blande kjempe mange garn sammen og da blir de enda tjukkere en de som er på bildet..

 

Klubb lue

Endelig er klubbgarnet her !  Dette Järbo Garn er bestilt her. (100% akryl) Her er også oppskriften bestilt. Strikket luen litt lenger og brukte en annen form for felling på topppen.  Strikkes rett på pinne nr 5, noe som gjør at dette går veldig fort.

Første lue er ferdig. 

 

Andre lue er ferdig :-) 

ullhue

ullhue

44, Drammen

Velkommen til min blogg. Her kan du følge med på mine håndarbeidsprosjekter som hovedsakelig består av strikking. Nål og heklenål er også fremme en gang i blant.

Kategorier

Arkiv