hits

Sokker strikket tå opp

Prøvekaninen min på sokker strikket tå  oppJeg hadde litt problemer i starten med å legge opp til tåen, den ble ikke helt som den skulle, men det får gå for denne gang. Neste utfordring hælen !

 

Må innrømme at jeg ga opp dette forsøket... men sokker ble det allikevel .... rakk opp alt og strikket "vanlig". her er resultatet#strikk #raggssokker

Sokker m/seilskutemotiv

Sokker med seilskutemotiv strikket i strømpegarn. Seilskutemotivet er det samme som på Svelvik-vottene.

 

 

 

#strikk #strikkesokker

Svelvik-votten

Denne garnpakken fikk jeg i gave for snart 1 år siden men ble liggende som en ufo i strikkekurven. Nå er vottene endelig ferdig og jeg kan begynne å glede meg til kaldere dager. Vottene er strikket i PT5 sport.

 

 

 

#strikk #strikkevotter

Sokker (Datterens design)

 Datteren har designet mønsteret til disse sokkene.

 

Sokkene er strikket i Senja garn og ble litt av en prøvelse da jeg til tider endte med å strikke med 4 forskjellige farger samtidig. Noe jeg ikke er spesielt fornøyd med. Datteren kom da med kommentaren: Du trenger litt utfordring vettu..... Jo takk skal du ha :-)   Sokkene ble i alle fall ferdig strikket selv om det tok litt tid og er nå pakket inn og venter på at mottakeren skal komme hjem fra ferie.

 

 

#sokker #strikk #egendesign

ullhue

ullhue

44, Drammen

Velkommen til min blogg. Her kan du følge med på mine håndarbeidsprosjekter som hovedsakelig består av strikking. Nål og heklenål er også fremme en gang i blant.

Kategorier

Arkiv