hits

Puter til spisestuen

 Disse putene har egentlig en veldig lang histore. Det hele begynte i 1999. Vi hadde kjøpt hus og skulle kjøpe nye møbler. Som ny huseier var økonomien ganske trang og ønskelisten veldig lang. Vi trålet butkk etter butikk etter møbler og vi fant drømmesofaen, en stor og tung skinnsofa med nagler.  Men det viste seg at dette ble alt for dyrt. Vi måtte nøye oss med en brukt sofa, som vi faktisk ble veldig fornøyd med. Men 13 år senere kom vi over drømmesofaen på nytt. Denne gangen fikk vi den gratis pga av en knekt planke på undersiden. Vi fikk den i hus og skulle møblere om, men da viste det seg at den ikke passet inn i det hele tatt og den ble kastet ut. Så stod den der på verandaen og ventet på sin siste reise... til fyllinga. Skinnet var så og si like fint, så jeg tok like gjerne og flådde den. Skinnet ble lagt i kjelleren med tanke på at jeg skulle sy puter til spisestuen.... Det tok ennå 2 år før jeg kom i gang.. MEN nå er de endelig ferdig og jeg er kjempefornøyd med mine nye "sofa" puter.    

       

 

Utrolig mye skinn på en sofa 

 

Jeg er ingen ekspert på å sy hjørner men synes dette ble greit.

 

Det ble mange såre fingertupper etter disse knappnålene.  

 

 

 

 

#puter #spisestue #skinnsofa #skinn #gjenbruk

Sightseeing på Lysefjorden

Forrige uke var jeg en liten tur i Stavanger og benyttet muligheten til en liten sightseeing på Lysefjorden.  Jeg har alltid hatt lyst til å se Preikestolen og har blitt fortalt att  de 2 timene opp virkelig er verdt strevet... Men med min høydeskrekk som gjør meg skjelven og blek bare ved tanken på denne høyden, fant jeg ut at  om jeg noen gang skal få se preikestolen må det være nedenfra og opp !!!   Fantastisk flott og nok nervepirrende for meg !

Preikestolen 604 m.o.h   (1982ft)Fantastiske Lysefjorden  Turen startet fra Stavanger og tok oss gjennom sundet ved Ådnøy videre inn i Lysefjorden. Det var stopp ved Fantahålå, Preikestolen, Hengjanefossen og Hengjanenibbå. Gjeitene som er på sommerbeite under Preikestolen får fast besøk av sightseeingbåtene og får alltid en liten matbit av mannskapet på båtene. Jeg var også heldig og fikk et lite glimt av selene som solte seg på de varme stenene i vannkanten. En flott 3 timers tur på Lysefjorden.

 

#lysefjorden #preikestolen #pulpitrock

ullhue

ullhue

44, Drammen

Velkommen til min blogg. Her kan du følge med på mine håndarbeidsprosjekter som hovedsakelig består av strikking. Nål og heklenål er også fremme en gang i blant.

Kategorier

Arkiv