hits

Ferietid

Nå er det endelig sommerferie og kofferten er pakket. Strikketøyet legges til side for en liten stund. Men det varer ikke  lenge. Jeg har allerede bestilt nytt garn.  Fant et artig garn som kalles Supportergarn her: www.knittingroom.no Jeg bare måtte ha det. Gleder meg til å begynne på lue og skjert i fargene til klubben vår.   GARNET ER RESTET.... TYPISK.....  Jeg som gledet meg til å begynne... broderer ferdig en pute mens jeg venter....

Ullvotter

Disse vottene var en del av tilbehøret til VM genseren VAIL 1999. Mønsteret bindes sammen i valknuter, som i norrøn mytologi hadde magisk og beskyttende kraft. Håper det stemmer.?!

Skulle egentlig brukt Dale garn, men hadde litt Silja garn liggende. Mørkeblå/lyseblå.

SokkerFant oppskriften på disse sokkene i et ukeblad for mange år siden.  Endelig fikk jeg somlet meg til å strikke dem... deilig med kort ankel nå om sommeren, ja .. jeg bruker ullsokker året rundt.. De er lyseblå og mørkeblå.

ullhue

ullhue

44, Drammen

Velkommen til min blogg. Her kan du følge med på mine håndarbeidsprosjekter som hovedsakelig består av strikking. Nål og heklenål er også fremme en gang i blant.

Kategorier

Arkiv