hits

Restegarnsokker

Nå har jeg ryddet i garnet mitt og funnet frem en del rester jeg skal bruke på noen nye sokker. Har startet med litt fiskemønster ...

 

Og slik ble resultatetDet er godt å få brukt opp litt restegarn, men ikke like gøy å feste alle trådene.... 

 

 

 

#strikking #strikkesokker #ullsokker #fiskesokker #fiskemønster

Sokker

Nytt par sokker i Strømpegarn. 

 

 
 

 

Fruktsalat

Etter turen til Wien med deilige frokoster på de lokale bakeriene fikk jeg litt dilla på fruktsalat. De var så utrolig delikate. Så dette måtte jeg bare teste ut her hjemme. Jeg er kronisk seint ut til jobb og derfor må jeg lage salaten kvelden før og var spent på hvor delikat den ville være dagen etter. 

I denne salaten brukte jeg 1 rødt eple, 1 gult eple, 1 pære, litt honning-/cantaloupe melon. Delte alt i passe biter og til slutt heller jeg over Multijuice, slik at det dekker alle fruktbitene. Her er resultatet:

 

og slik så det ut etter 2 dager !! forsatt spiselig !!! Multijuicen har satt litt farge på frukten, men fortsatt like sprø. Det som holdt seg dårligst var de røde eplene, så de skal jeg droppe neste gang. I tillegg skal jeg prøve eplejuice istedenfor. 

 

 

 

#fruktsalat

 

Fantastiske Wien

Wien er en helt fantastisk storby, med mange flotte  historiske bygninger, uendelig med kirker og masse god mat og drikke og ikke minst shopping for den som har lyst til det  Jeg måtte prøve å få med meg mye på kort tid.  Løsningen var da en tur på Hop on - hop off bussene. Jeg tok 3 av 4 mulige ruter over en 24 timers billett, men tok meg ikke tid til å hoppe av på noen av stoppene. Føler alikevel at jeg har fått sett mye av Wien. Har man god tid anbefaler jeg en 4 dagers billett og ta seg tid til å stoppe og vandre rundt i de fantastiske bygningene og parkene.  

 

 

 

 

 

Stefansdomen Domkirken

 

 Ett av Mozarts mange hjem i Wien. 

Wurstelprater

 


 

Wiens Staatsoper. Operahuset
 
 
 

Museumkvartalet med kunst-/naturhistorisk museum på hver sin side.
Parlamentsbygningen 

Mange andre flotte bygninger 

 

 

 
 

 

 

     Ruprechtkirche fra år 720 er den eldste kjente kirken i gamlebyen


 

 

 

Fantastiske detaljer !!
 

Stadtpark

 

Secession Building

 

Scönbrunn-palasset
 

 Her er "vår gate"  ca 30 min gange fra sentrum.  Godt utvalg av restauranter og fantastisk  Wiener Schnitzel.

Torget  i St. Pölten
 

ullhue

ullhue

44, Drammen

Velkommen til min blogg. Her kan du følge med på mine håndarbeidsprosjekter som hovedsakelig består av strikking. Nål og heklenål er også fremme en gang i blant.

Kategorier

Arkiv