Genser


Denne genseren som nesten var ferdigstrikket ble jeg spurt om jeg kunne strikke ferdig. Jeg syntes genseren viret litt liten og etter å ha tatt noen mål av mottakeren av genseren viste det seg at den absolutt ble i minste laget.  Så nå må jeg strikke hele genseren på nytt. Samme maskeantall, bare mye tykkere pinner. Så får vi håpe resultatet blir bra. Nydelig eplegrønn farge som dessverre ikke kommer frem på bildet. 

 

 

#strikk #strikking #strikketgenser #knit

Fotballbag

Mitt første forsøk på å sy en bag. Kom over dette stoffet på  Stoff og Stil og måtte bare kjøpe med litt.  Fant også et mønster der. Men som vanlig følger jeg ikke mønsteret helt. Må alltid lage sin egen vri for å få det som man vil. Etter en del stygge gloser til min symaskin som både spiste tråd og stoff, samt nektet å spytte ut igjen, måtte jeg låne mammas symaskin. Vanvittig flott maskin og nesten lydløs ! Skal passe på å sy en del andre prosjekter nå som det er en flott symaskin i hus.


Romslig bag med plass til fotball og fotballsko. For med 2 lommer, en med glidlås og en uten.  Nå gjenstår det bare å se om den blir brukt. Vurderer også å evt. impregnere bagen slik at den tåler en liten regnskyll. Noen som har erfaring med det ?

 

 

#søm #bag

Sokker

Et nytt par sokker har akkurat forlatt strikkepinnene mine.


 

#sokker #strikk

Mystery sock 2014

Tidlig i Januar meldte jeg meg på Fans of Through the Loops Mystery sock 2014 og her er resultatet

 
 

 

Fantastisk KAL som er å anbefale. Oppskriften er på engelsk, men den er godt forklart, og med hjelp av denne nettsiden går det fint :   http://www.strikkeoppskrift.com/engelske-ord-og-uttrykk . Gleder meg allerede til neste år.

 

Jeg syntes sokkene ble så flotte, så jeg måtte strikke flere...

 
 

 #mysterysock2014 #sokker #strikk

 

 

 

 

hits