hits

Uglesitteunderlag

Uglesitteunderlag strikket i Artic. Jeg er spent på hvordan dette garnet oppfører seg i vaskemaskinen....tover det nok mon tro......

 

 

#sitteunderlag #strikketsitteunderlag #tovetsitteunderlag #strikking #ugle #uglesitteunderlag

Raggsokker

Ett par enkle raggsokker strikket i Strømpegarn på pinne nr 3.
Vinand

Dette var den nest siste ufo'en fra 2014. Godt å få ting ferdig. Nå er det kun et babyteppe til prosjektet Strikk for livet som ligger i kurven min, men der har jeg godt tom for garn så den får ligge litt til.

 

Denne Vinanden er strikket etter fri fantasi og tilpasset underveis.... vinger og nebb er strikket i løse deler og sydd på etter toving...Øynene er 2 heklet sirkler. Kroppen og vinger er strikket i Ullrikka garn Pinne nr 6, nebb og hanekam er strikket/heklet i Easy, Hodet er fylt med innmaten fra en liten pute. Den har selvfølgelig også fått ett skjerf siden den kanskje kommer til å tilbringe litt tid ute ved "Annedammen"

 

r

3 knapper bak som gjør det lett å sette inn en 3 literpose med vin og en åpning til tappekaranen.

 

#vinand #vinhøne #vin #strikking #vinholder

 

 

 

 

Mystery Sock 2015

Nå er det bare å glede seg til 15. Januar til første ledetråd blir sendt ut..... Har du lyst til å være med på en strikke along... ta en titt på denne siden: http://www.ravelry.com/patterns/library/ttl-mystery-sock-15 . Jeg var med på denne strikke alongen for første gang i fjor. Utrolig lærerikt og artig prosjekt.  Oppskriften er på engelsk men har god forklaring. 

 

 

 

 

 

Slik ble det endelige resultatet. Strikket i Senja garn, pinne nr 2 1/2

 

Passer perfekt til mine føtter....
 

 

 

#mysterysock #strikkealong #along #strikking #strikkesokker #sokker

Genser med Raglanfelling

Genser strikket i litt forskjellig type garn. Rester av Alpa garn fra "Dorthe" genseren min og litt Alpaca Soft jeg hadde liggende. To forskjellige brunfarger og en beige, samt lilla som jeg skal hekle i krepsemasker nederst på bolen og armene.  Strikkes med bare rette masker på rundpinne nr. 7. Oppskriften fant jeg i Familien 18/2014. 

 

 

                         KAFFEPAUSE

 

Nå er genseren endelig ferdig !!

Den heklekanten med krepsemasker fikk jeg ikke til og sliter fortsatt med en kant som ruller nederst på genseren. Men den holder meg god og varm i vinter.

 

 

 

 

 

#raglanfelling #strikkegenser #strikking

ullhue

ullhue

44, Drammen

Velkommen til min blogg. Her kan du følge med på mine håndarbeidsprosjekter som hovedsakelig består av strikking. Nål og heklenål er også fremme en gang i blant.

Kategorier

Arkiv