Garsnes Elgen sokker

Sokker strikket med elg motiv. Dette er samme designer som laget Vin-sokkene jeg strikket. Flotte oppskrifter på norsk. Oppskriften kjøpte jeg her: http://www.ravelry.com/patterns/library/garsnes-elgen

 

 

Noe alvorlig galt har skjedd !!!

Stor forskjell på lengden på sokkene,,,,, og dette oppdaget jeg når jeg skulle pakke de inn lille julaften.....Krise  !!!! Men, dessverre for sent å gjøre noe med...De måtte bare pakkes inn slik de er....Håper de varmer like godt ....

 

 

 

 

 

#garsneselgen #ullsokker #elgsokker #strikking

5 kommentarer

Irene Tefrum

11.02.2016 kl.12:53

Hei synes disse elg sokkene du har laget er så fine, har prøvd å få ta i mønster men det finnes ikke lenger i Ravery, er det noen mulighet for at jeg kan få det av deg. Finner ikke tak i mail adressen til hun som har designet dem.

Lise Gundersen

13.04.2016 kl.21:23

Hei disse rokkene er kjempefine men det er umulig å få tak i mønsteret .Finnes ikke lenger på Ravery. Er det noen mulighet for å få det av deg ?

Jorun Brattsveen

08.07.2016 kl.23:15

Er det noen som har mønsteret på sokkene med Garsneselgen? Skulle så gjerne strikket disse.

Hege

05.12.2016 kl.09:19

Hei - knakanes fine sokker du har srikket. Har leitet med liv og lyst etter mønster på disse sokkene, og siden du opplyser om selger ikke disse lengre. Er det noen mulighet for å kunne kjøpe oppskriften hos deg?

Krysser fingrene :)

Solvår

15.06.2017 kl.15:00

Hei. Har du mulighet til å hjelpe meg med å få tak i garsnes elgmønsteret, de er utrolig fine. finner ingen mail-adresse til Hilde Aas. betaler gjerne. Håper virkelig på svar.

Skriv en ny kommentar

ullhue

ullhue

43, Oslo

Velkommen til min blogg. Her kan du følge med på mine håndarbeidsprosjekter som hovedsakelig består av strikking. Nål og heklenål er også fremme en gang i blant.

Kategorier

Arkiv

hits